Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7970
Назва: Fermented milk product – ryazhenka, the study of ferments
Автори: Pecheritsa, Y. S.
Poberezhnaya, V. A.
Strilets, O. P.
Strelnikov, L. S.
Печериця, Ю. С.
Побережная, В. А.
Побережна, В. А.
Стрилец, О. П.
Стрілець, О. П.
Стрельніков, Л. С.
Стрельников, Л. С.
Теми: Fermented milk product;кисломолочний продукт;кисломолочный продукт;ryazhenka;ряженка;ряжанка
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Fermented milk product – ryazhenka, the study of ferments / Y. S. Pecheritsa, V. A. Poberezhnaya, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Topical issues of new drugs development: Abstracts оf International Scientific And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 23, 2015, Kharkiv. – Kh.: NUPh, 2015. - P. 265.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7970
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страницы из Zbornyk-tezysov-TOPICAL-ISSUES-OF-NEW-DRUGS_2015-53.pdf94,61 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.