Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7970
Назва: | Fermented milk product – ryazhenka, the study of ferments |
Автори: | Pecheritsa, Y. S. Poberezhnaya, V. A. Strilets, O. P. Strelnikov, L. S. Печериця, Ю. С. Побережная, В. А. Побережна, В. А. Стрилец, О. П. Стрілець, О. П. Стрельніков, Л. С. Стрельников, Л. С. |
Теми: | Fermented milk product;кисломолочний продукт;кисломолочный продукт;ryazhenka;ряженка;ряжанка |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Fermented milk product – ryazhenka, the study of ferments / Y. S. Pecheritsa, V. A. Poberezhnaya, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Topical issues of new drugs development: Abstracts оf International Scientific And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 23, 2015, Kharkiv. – Kh.: NUPh, 2015. - P. 265. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7970 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Страницы из Zbornyk-tezysov-TOPICAL-ISSUES-OF-NEW-DRUGS_2015-53.pdf | 94,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.