Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8023| Назва: | Влияние методов стабилизации на качество перги |
| Автори: | Кудрик, Б. Т. Тихонов, А. И. Kudrik, B. T. Tikhonov, O. I. Кудрик, Б. Т. Тихонов, О. І. |
| Теми: | мед;перга;honey;beebread;мед;перга |
| Дата публікації: | 2015 |
| Видавництво: | НФаУ |
| Бібліографічний опис: | Кудрик, Б. Т. Влияние методов стабилизации на качество перги / Б. Т. Кудрик, А. И. Тихонов // Управління якістю в фармації : матеріали ІХ Наук.-практ. конф., 22 трав. 2015 р., м. Харків. - Х. : Вид-во НФаУ, 2015. - С. 68. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8023 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| @ЗБIРНИК ТЕЗ IX КОНФЕРЕНЦiЇ Упрмації - 22 ТРАВНЯ 2015 - full 69.pdf | 274,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.