Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8112
Title: Професійна підготовка майбутніх фахівців фармацевтичного профілю у вищих навчальних закладах
Other Titles: Профессиональная подготовка будущих специалистов фармацевтического профиля в высших учебных заведениях
Authors: Кайдалова, Л. Г.
Кайдалова, Л. Г.
Kaidalova, L. G.
Keywords: професійна підготовка;профессиональная подготовка;фахівці для фармацевтичної галузі;специалисты для фармацевтической отрасли
Issue Date: 2010
Bibliographic description (Ukraine): Кайдалова, Л. Г. Професійна підготовка майбутніх фахівців фармацевтичного профілю у вищих навчальних закладах : монографія / Л. Г. Кайдалова. – Х. : НФаУ, 2010. – 411 с.
Abstract: У монографії досліджуються основи професійної підготовки майбутніх фахівців для фармацевтичної галузі у вищих навчальних закладах, обґрунтовуються концептуальні засади професійної підготовки фахівців, особливості професійної діяльності фармацевтичних фахівців. Аналізуються теоретичні та практичні аспекти компетентнісного підходу; активні та інтерактивні методи і педагогічні технології професійної підготовки майбутніх фахівців фармацевтичного профілю, організаційні та методичні умови, що сприяють якісній підготовці конкурентоспроможних фахівців фармації на до дипломному та післядипломному етапах навчання. Монографія призначається для наукових працівників, які досліджують проблеми професійної підготовки майбутніх фахівців, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрантів і студентів вищих навчальних закладів.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8112
Appears in Collections:Наукові видання кафедри фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kaidalova.pdf1,77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.