Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8231
Назва: Вивчення умов взаємодії харчового азобарвника кармоїзина з лікарською речовиною мірамістином
Автори: Грудько, В. О.
Грудько, В. А.
Grudko, V. O.
Георгіянц, В. А.
Георгиянц, В. А.
Georgiyantz, V. A.
Матерієнко, А. С.
Материенко, А. С.
Materiienko, A. S.
Теми: мірамістин;мирамистин;харчовий азобарвник кармоїзина;пищевой азокраситель кармоизин
Дата публікації: 2015
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Матерієнко, А. С. Вивчення умов взаємодії харчового азобарвника кармоїзина з лікарською речовиною мірамістином / А. С. Матерієнко, В. О. Грудько, В. А. Георгіянц // Аналітична хімія у фармації: матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 19-20 берез. 2015 р. – Х.: Вид-во НФаУ, 2015. – С. 62.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8231
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
62.pdf395,79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.