Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/824
Назва: | Дослідження ліпофільних властивостей 5-аміно-N-феніл-антранілових кислот |
Автори: | Свєчнікова, О. М. Бризицький, О. А. Костіна, Т. А. Ісаєв, С. Г. Svechnikova, Ye. N. Brizitsky, A. A. Kostina, T. A. Isaev, S. G. |
Теми: | антранилові кислоти;спирти октилові;ліпофільні властивості;anthranilic acids;octyl alcohol;lipophylic properties |
Дата публікації: | 2006 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Дослідження ліпофільних властивостей 5-аміно-N-феніл-антранілових кислот / О. М. Свєчнікова, О. А. Бризицький, Т. А. Костіна, С. Г. Ісаєв // Журнал органічної та фармацевтичної хімії. - 2006. - Т. 4, вип. 2. - С. 71-73. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчені ліпофільні властивості, визначені коефіцієнти розподілу та фрагментарні константи гідрофобності п для 5-аміно-N-фенілантранілових кислот. З'ясовано, що цим сполукам притаманні гідрофобні властивості, які залежать від природи та положення замісників у молекулі. Встановлено, що розраховані за методами Ханша та Реккера коефіцієнти розподілу
не співпадають з експериментальними значеннями. The lipophylic properties have been investigated, the distribution coefficients and fragmentary constants of hydrophobicity for 5-amino-N-phenilanthranilic acids have been determined. These compounds have been proven to have hydrophobic properties, which depend on the nature and position of the substitutes in a molecule. It has been determined that distribution coefficients calculated by Hansch and Recker methods do not coincide with the experimental values. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/824 |
ISSN: | 0533-1153 |
Розташовується у зібраннях: | Журнал органічної та фармацевтичної хімії. Архів статей 2003-2024 Наукові публікації кафедри загальної хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
71-73.pdf | 92,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.