Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/859
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ніколайчук, Н. О. | - |
dc.contributor.author | Гладух, Є. В. | - |
dc.contributor.author | Рубан, О. А. | - |
dc.contributor.author | Безрукавий, Є. А. | - |
dc.contributor.author | Nikolaychuk, N. O. | - |
dc.contributor.author | Gladukh, Ye. V. | - |
dc.contributor.author | Ruban, O. A. | - |
dc.contributor.author | Bezrukaviy, Y. А. | - |
dc.date.accessioned | 2012-01-17T16:42:45Z | - |
dc.date.available | 2012-01-17T16:42:45Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Термогравіметричний аналіз капсул з дибамком / Н. О. Ніколайчук, Є. В. Гладух, О. А. Рубан, Є. А. Безрукавий // Вісник фармації. - 2011. - № 1. - С. 26-28. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/859 | - |
dc.description.abstract | Термогравіметричним методом досліджені хімічні і фізичні перетворення лікарської (дибамку) і допоміжних речовин (лактози моногідрату, крохмалю картопляного, натрію кроскармелози, тальку, кальцію стеарату) у складі грануляту. Встановлено відсутність взаємодії компонентів, обгрунтована оптимальна температура сушки грануляту. | en_US |
dc.description.abstract | Physical and chemical transformations of the active substance DIBAMK and auxiliary substances (lactose monohydrate, potato starch, sodium croscarmelose, talc, calcium stearate) in the granulated material composition have been researched by thermogravimetric analysis. The absence of interaction between the components has been determined, the optimal temperature conditions of drying the granulated material have been grounded. | en_US |
dc.description.abstract | Термогравиметрическим методом исследованы химические и физические превращения лекарственного (дибамк) и вспомогательных веществ (лактозы моногидрат, крахмал картофельный, натрия кроскармелоза, тальк, кальция стеарат) в составе гранулята. Установлено отсутствие взаимодействия компонентов, обоснована оптимальная темпера¬тура сушки гранулята. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НФаУ | en_US |
dc.subject | капсули | en_US |
dc.subject | дибамк | en_US |
dc.subject | термогравіметрія | en_US |
dc.subject | capsule | en_US |
dc.subject | thermogravimetric analysis | en_US |
dc.subject | dіbamk | en_US |
dc.subject | капсулы | en_US |
dc.subject | термогравиметрия | en_US |
dc.title | Термогравіметричний аналіз капсул з дибамком | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Вісник фармації. Архів статей 2010-2024 Наукові публікації кафедри ЗТЛ Наукові публікації кафедри технологій фармацевтичних препаратів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ВФ_2011_№1_26-28.pdf | 121,19 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.