Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/859
Назва: Термогравіметричний аналіз капсул з дибамком
Автори: Ніколайчук, Н. О.
Гладух, Є. В.
Рубан, О. А.
Безрукавий, Є. А.
Nikolaychuk, N. O.
Gladukh, Ye. V.
Ruban, O. A.
Bezrukaviy, Y. А.
Теми: капсули;дибамк;термогравіметрія;capsule;thermogravimetric analysis;dіbamk;капсулы;термогравиметрия
Дата публікації: 2011
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Термогравіметричний аналіз капсул з дибамком / Н. О. Ніколайчук, Є. В. Гладух, О. А. Рубан, Є. А. Безрукавий // Вісник фармації. - 2011. - № 1. - С. 26-28.
Короткий огляд (реферат): Термогравіметричним методом досліджені хімічні і фізичні перетворення лікарської (дибамку) і допоміжних речовин (лактози моногідрату, крохмалю картопляного, натрію кроскармелози, тальку, кальцію стеарату) у складі грануляту. Встановлено відсутність взаємодії компонентів, обгрунтована оптимальна температура сушки грануляту.
Physical and chemical transformations of the active substance DIBAMK and auxiliary substances (lactose monohydrate, potato starch, sodium croscarmelose, talc, calcium stearate) in the granulated material composition have been researched by thermogravimetric analysis. The absence of interaction between the components has been determined, the optimal temperature conditions of drying the granulated material have been grounded.
Термогравиметрическим методом исследованы химические и физические превращения лекарственного (дибамк) и вспомогательных веществ (лактозы моногидрат, крахмал картофельный, натрия кроскармелоза, тальк, кальция стеарат) в составе гранулята. Установлено отсутствие взаимодействия компонентов, обоснована оптимальная темпера¬тура сушки гранулята.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/859
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 2010-2024
Наукові публікації кафедри ЗТЛ
Наукові публікації кафедри технологій фармацевтичних препаратів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВФ_2011_№1_26-28.pdf121,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.