Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8684
Назва: The mechanism of forming the granules on the basis of lactose and microcrystalline cellulose
Автори: Kytova, O. V.
Kovalevska, I. V.
Kutsenko, S. A.
Ruban, O. A.
Кутова, О. В.
Ковалевська, І. В.
Рубан, О. А.
Рубан, Е. А.
Ковалевская, И. В.
Куценко, С. А.
Куценко, С. А.
Теми: granulation;powder;pharmaco-technological characteristics;microscopic researches;гранули;порошок;фармако-технологічні характеристики;мікроскопічні визначення;гранулы;порошок
Дата публікації: 2014
Видавництво: Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences
Бібліографічний опис: The mechanism of forming the granules on the basis of lactose and microcrystalline cellulose / O. V. Kytova, I. V. Kovalevska, S. A. Kutsenko, O. A. Ruban // Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. - 2014. - № 5. - С. 268-275.
Короткий огляд (реферат): The granulation of powder mixtures is used to improve their technical characteristics and describes with physicochemical and rheological results of the used materials. The main part to choose the quantity of moisturizer belongs to auxiliary substances. Analyzing received results of pharmaco-technological and microscopic researches it is possible to assume that equal liquid distribution, substance particle size and the moisturizer concentration have an influence on the mechanism of granule formation. The end poin t of granule forming can be identified using pharmaco-technological indicators (particle size distribution, strength and flowability). The investigations permit to claim the reasonability of further assessment of the extend of influence of moistening, solubility of substances included in the granulate and the way of its formation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8684
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри ЗТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
[32].pdf792,87 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.