Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8694
Title: Кваліфікація обладнання для виготовлення і контролю якості мазей в умовах аптеки Повідомлення 1. Обладнання для змішування
Other Titles: Квалификация оборудования для приготовления и контроля качества мазей в условиях аптеки
Qualification of the equipment for the preparation and quality control of compounding ointments
Authors: Савченко, Л. П.
Савченко, Л. П.
Savchenko, L. P.
Keywords: екстемпоральна рецептура;м’які лікарські форми;кваліфікація обладнання;экстемпоральная рецептура;мягкие лекарственные формы;квалификация оборудования;compounding preparations;semi-solid preparations;equipment qualification
Issue Date: 2015
Bibliographic description (Ukraine): Л. П. Савченко Кваліфікація обладнання для виготовлення і контролю якості мазей в умовах аптеки Повідомлення 1. Обладнання для змішування / Л. П. Савченко // Управління, економіка та забезпечення якості в фармації. - 2015. - № 1. - С. 4-7.
Abstract: Проведена кваліфікація та аналіз асортименту сучасного обладнання, яке використовується при проведенні змішування в процесі виготовлення екстемпоральних мазей в Україні та зарубіжних країнах.
Проведена квалификация и анализ ассортимента современного оборудования, которое используется при проведении смешивания в процессе приготовления экстемпоральных мазей в Украине и зарубежных странах.
Qualification and analysis of the modern equipment range which use for mixing process in the compounding ointments preparation in Ukraine and foreign countries were carried out.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8694
Appears in Collections:Управління, економіка та забезпечення якості в фармації. Архів статей 2008-2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4-7.pdf159,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.