Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/874
Title: | Дослідження технологічних характеристик компонентів складу гранул "ШКТ-1" для лікування захворювань шлунково-кишкового тракту |
Authors: | Спиридонов, С. В. Spyrydonov, S. V. |
Keywords: | гранули;захворювання шлунково-кишкового тракту;лікарська рослинна сировина;granules;gastro-intestinal tract;medicinal herbs |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | НФаУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Спиридонов, С. В. Дослідження технологічних характеристик компонентів складу гранул "ШКТ-1" для лікування захворювань шлунково-кишкового тракту / С. В. Спиридонов // Вісник фармації. - 2011. - № 2. - С.18-20. |
Abstract: | Наведені результати дослідження залежності від фракційного складу таких основних технологічних властивостей порошкоподібної сировини на основі насіння гіркокаштану, висівок пшениці, коренів солодки,
квіток цмину, кукурудзяних рилець, трави хвоща і споришу як плинність та насипна щільність. Отримані дані необхідні для розробки складу та технології виробництва твердих лікарських форм. The study of the main technological properties of powder substances on the basis of horse chestnut seeds, wheat bran, licorice root, sandy everlasting flowers, corn stigmas, horsetail and knotweed grass such as flowability and bulk density of the fractional composition has been presented in the article. The data obtained are necessary for development of the composition and technology of solid dosage forms. Приведены результаты исследования зависимости от фракционного состава таких основных технологических свойств порошкообразного сырья на основе семян каштана конского, отрубей пшеничньгх, корней солодки, цветков бессмертника, кукурузных рылец, травы хвоща и спорыша как сыпучесть и насыпная плотность. Полученные данные необходимы для разработки состава и технологии получения твердых лекарственных форм. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/874 |
Appears in Collections: | Вісник фармації. Архів статей 2010-2024 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.