Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/894
Назва: Фізико-хімічні дослідження природної лікарської сировини перги
Автори: Бербек, В. Л.
Тихонов, О. І.
Котенко, О. М.
Жукова, Т. В.
Berbek, V. L.
Tikhonov, O. I.
Kotenko, O. M.
Zhukova, T. V.
Теми: лікарська рослинна сировина;перга;medicinal herbs;bee-bread
Дата публікації: 2011
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Фізико-хімічні дослідження природної лікарської сировини перги / В. Л. Бербек, О. І. Тихонов, О. М. Котенко, Т. В. Жукова // Вісник фармації. - 2011. - № 3. - С. 20-23.
Короткий огляд (реферат): Вивчено фізико-хімічні властивості перги — природної лікарської сировини. Проведено кількісне визначення флавоноїдних сполук у дослідженій сировині та за допомогою кольорових і осадових реакцій здійснено ідентифікацію основних біологічно активних сполук. За результатами досліджень розроблено проект технічних умов на природну сировину "Перга".
The physical and chemical properties of bee-bread — the natural medicinal raw material have been studied. The quantitative determination of flavonoids in the raw material investigated has been conducted and with the help of coloured and sedimentation reactions the basic biologically active substances have been identified. According to the research results the project of technical requirements for the natural raw material "Bee-bread" has been worked out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/894
ISSN: 1562-7241
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 2010-2024
Наукові публікації кафедри АТЛ
Наукові публікації кафедри загальної хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20-23.pdf105,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.