Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8981
Название: Підготовка та захист дипломних і магістерських робіт на кафедрі фармакоекономіки
Авторы: Яковлєва, Л. В.
Ткачова, О. В.
Кузнєцов, І. Е.
Iakovlieva, L. V.
Tkachova, O. V.
Kuznetsov, I. E.
Яковлева, Л. В.
Ткачева, О. В.
Кузнецов, И. Е.
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Яковлєва, Л. В. Підготовка та захист дипломних і магістерських робіт на кафедрі фармакоекономіки : метод. рек. для студ. ден., вечір. та заоч. форм навч. зі спеціальності 7.12020102, 8.12020102 «Клінічна фармація» / Л. В. Яковлєва, О. В. Ткачова, І. Е. Кузнєцов . – Х. : НФаУ, 2014. – 38 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації розроблені для надання практичної та методичної допомоги при виконанні, написанні та захисті дипломних і магістерських робіт з дисципліни «Фармакоекономіка» студентами денної, вечірньої та заочної форм навчання спеціальності «Клінічна фармація». У методичних рекомендаціях наведені загальні вимоги до оформлення структури і змісту дипломної (магістерської) роботи, порядку підготовки до захисту. Методичні рекомендації рекомендовані для дипломників, магістрантів, викладачів, наукових керівників дипломних (магістерських) робіт з дисципліни «Фармакоекономіка».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8981
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри ФММ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
метод рек для диплом і магістр робіт.doc59,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.