Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8988
Назва: Дослідження стабільності ліпофільного екстракту гарбуза (Cucurbita pepo L.)
Автори: Дегтярьова, К. О.
Дегтярева, Е. А.
Degtyaryova, К. О.
Теми: гарбуз;тыква;pumpkin
Дата публікації: 2016
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Дегтярьова, К. О. Дослідження стабільності ліпофільного екстракту гарбуза (Cucurbita pepo L.) / К. О. Дегтярьова // Товарознавчий аналіз товарів обмеженого аптечного асортименту : матеріали ІІI наук.-практ. Іnternet-конф. з міжнар. участю, 15 квіт. 2016 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2016. – С. 124.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8988
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
124.pdf248,81 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.