Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9003
Назва: Вивчення вуглеводного складу меду натурального порошкоподібного з використанням ЯМР-спектроскопії
Автори: Богдан, Н. С.
Богдан, Н. С.
Bogdan, N. S.
Тихонов, О. І.
Тихонов, А. И.
Tikhonov, O. I.
Теми: мед;мед;honey
Дата публікації: 2016
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Богдан, Н. С. Вивчення вуглеводного складу меду натурального порошкоподібного з використанням ЯМР-спектроскопії / Н. С. Богдан, А. І. Тихонов // Товарознавчий аналіз товарів обмеженого аптечного асортименту : матеріали ІІI наук.-практ. Іnternet-конф. з міжнар. участю, 15 квіт. 2016 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2016. – С. 114–115.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9003
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
114-115.pdf331,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.