Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9150
Назва: Вивчення мікробіологічної чистоти крему з ГЕЛГГ в процесі зберігання
Інші назви: Изучение микробиологической чистоты крема с ГЭЛОГ в процессе хранения
The study of microbiological purity of cream with of DLEW during storage
Автори: Губченко, Т. Д.
Стрілець, О. П.
Башура, О. Г.
Губченко, Т. Д.
Стрилец, О. П.
Башура, А. Г.
Gubchenko, T. D.
Strilets, O. P.
Bashura, O. G.
Теми: мікробіологічна чистота;крем;густий екстракт листя горіха грецького;микробиологическая чистота;крем;густой экстракт листьев ореха греческого;microbiological purity;cream;dense leaf extract of walnuts
Дата публікації: 2016
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Губченко, Т. Д. Вивчення мікробіологічної чистоти крему з ГЕЛГГ в процесі зберігання / Т. Д. Губченко, О. П. Стрілець, О. Г. Башура // Фармацевтична наука та практика: проблеми, досягнення, перспективи розвитку : матеріали I наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 24-25 березня 2016 р. Х. : НФаУ, 2016. – С. 155.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9150
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
155.pdf280,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.