Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9201
Назва: Експериментальне обгрунтування виділення ліпофільних речовин з рослинної сировини гарбуза
Автори: Дегтярьова, К. О.
Дегтярева, Е. А.
Degtyaryova, К. О.
Вишневська, Л. І.
Вишневская, Л. И.
Vishnevskaya, L. I.
Теми: гарбуз;тыква;pumpkin;ліпофільні речовини;липофильные вещества;lipophilic substances
Дата публікації: 2015
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Дегтярьова, К. О. Експериментальне обгрунтування виділення ліпофільних речовин з рослинної сировини гарбуза / К. О. Дегтярьова, Л. І. Вишневська // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 12-13 листоп. 2015 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2015. – С. 101–102. – (Серія «Наука»).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9201
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри АТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
101-102.pdf248,61 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.