Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9201
Назва: | Експериментальне обгрунтування виділення ліпофільних речовин з рослинної сировини гарбуза |
Автори: | Дегтярьова, К. О. Дегтярева, Е. А. Degtyaryova, К. О. Вишневська, Л. І. Вишневская, Л. И. Vishnevskaya, L. I. |
Теми: | гарбуз;тыква;pumpkin;ліпофільні речовини;липофильные вещества;lipophilic substances |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Дегтярьова, К. О. Експериментальне обгрунтування виділення ліпофільних речовин з рослинної сировини гарбуза / К. О. Дегтярьова, Л. І. Вишневська // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 12-13 листоп. 2015 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2015. – С. 101–102. – (Серія «Наука»). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9201 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри АТЛ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
101-102.pdf | 248,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.