Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9215
Назва: | Вплив біологічно активних сполук ізюму та виноградного соку на функціональний стан ендотелію щурів на тлі експериментальної інсулінорезистентності |
Автори: | Загайко, А. Л. Загайко, А. Л. Zagayko, A. L. Брюханова, Т. О. Брюханова, Т. А. Briukhanova, T. O. Кравченко, Г. Б. Кравченко, А. Б. Kravchenko, G. B. Малоштан, А. В. Малоштан, А. В. Maloshtan, A. V. |
Теми: | інсулінорезистентність;инсулинорезистентность;insulin resistance |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Вплив біологічно активних сполук ізюму та виноградного соку на функціональний стан ендотелію щурів на тлі експериментальної інсулінорезистентності / А. Л. Загайко, Т. О. Брюханова, Г. Б. Кравченко, А. В. Малоштан // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 12-13 листоп. 2015 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2015. – С. 116–117. – (Серія «Наука»). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9215 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
116-117.pdf | 252,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.