Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9215
Назва: Вплив біологічно активних сполук ізюму та виноградного соку на функціональний стан ендотелію щурів на тлі експериментальної інсулінорезистентності
Автори: Загайко, А. Л.
Загайко, А. Л.
Zagayko, A. L.
Брюханова, Т. О.
Брюханова, Т. А.
Briukhanova, T. O.
Кравченко, Г. Б.
Кравченко, А. Б.
Kravchenko, G. B.
Малоштан, А. В.
Малоштан, А. В.
Maloshtan, A. V.
Теми: інсулінорезистентність;инсулинорезистентность;insulin resistance
Дата публікації: 2015
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Вплив біологічно активних сполук ізюму та виноградного соку на функціональний стан ендотелію щурів на тлі експериментальної інсулінорезистентності / А. Л. Загайко, Т. О. Брюханова, Г. Б. Кравченко, А. В. Малоштан // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 12-13 листоп. 2015 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2015. – С. 116–117. – (Серія «Наука»).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9215
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
116-117.pdf252,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.