Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9307
Название: Фармакоекономічні основи формулярної системи. Методичні рекомендації для самост. роботи студ. освіт.-кваліф. рівня – магістр, спец. 8.03050401 «Економіка підприємства»
Авторы: Яковлєва, Л. В.
Герасимова, О. О.
Бездітко, Н. В.
Ткачова, О. В.
Міщенко, О. Я.
Кириченко, О. М.
Матяшова, Н. О.
Iakovlieva, L. V.
Яковлева, Л. В.
Герасимова, О. А.
Gerasymova, O. O.
Бездетко, Н. В.
Bezditko, N. V.
Tkachova, O. V.
Ткачева, О. В.
Мищенко, О. Я.
Mishchenko, O. Ya.
Кириченко, О. Н.
Kyrychenko, O. M.
Матяшова, Н. А.
Matiashova, N. O.
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Фармакоекономічні основи формулярної системи : метод. рек. для самост. роботи студ. освіт.-кваліф. рівня – магістр, спец. 8.03050401 «Економіка підприємства» / Л. В. Яковлєва, О. О. Герасимова, Н. В. Бездітко та ін. – Х. : Вид-во НФаУ, 2015. – 39 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації призначені для позааудиторної роботи студентів при вивченні розділів дисципліни «Фармакоекономічні основи формулярної системи», що передбачені програмою для самостійного опанування. Структура матеріалу з кожної теми програми містить теоретичні питання для самостійного вивчення, теми рефератів, завдання для самостійного опрацювання теми, питання та тести для самоконтролю засвоєння теми, а також список літератури для поглибленого вивчення відповідної теми дисципліни. В кінці методичних рекомендацій для кожної розглянутої теми дисципліни наведені питання для підготовки до підсумкового модульного контролю. Рекомендовано студентам спеціальності 8.03050401 «Економіка підприємства».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9307
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри ФММ
Наукові публікації кафедри клінічної фармакології ІПКСФ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
самост-метол-ФЕОФС-ЕП.doc76,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.