Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9474
Назва: Вплив суміші олії авокадо та соєвих бобів на показники цитолізу, перекисного окиснення ліпідів та аденілових нуклеотидів в крові щурів при гострій і хронічній алкогольній інтоксикації
Автори: Туманов, В. А.
Туманов, В. А.
Tumanov, V. A.
Тимченко, І. М.
Тимченко, И. М.
Timchenko, I. M.
Яковлєва, І. Ю.
Яковлева, И. Ю.
Yakovlevа, I. Yu.
Тимченко, О. Г.
Тимченко, О. Г.
Timchenko, O. G.
Юсько, Н. О.
Юсько, Н. О.
Yusko, N. O.
Горчакова, Н. О.
Горчакова, Н. О.
Gorchakovа, N. O.
Чекман, І. С.
Чекман, И. С.
Chekman, I. S.
Теми: гостра і хронічна алкогольна інтоксикація;acute and chronic alcohol intoxication;острая и хроническая алкогольная интоксикация;суміші олій авокадо та сої;смеси масел авокадо и сои;a mixture of soybean oil and avocado;дослідження проведені на щурах;studies conducted in rats;исследования проведены на крысах
Дата публікації: 2016
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Туманов, В. А. Вплив суміші олії авокадо та соєвих бобів на показники цитолізу, перекисного окиснення ліпідів та аденілових нуклеотидів в крові щурів при гострій і хронічній алкогольній інтоксикації / В. А. Туманов, І. М. Тимченко, І. Ю. Яковлєва, О. Г. Тимченко, Н. О. Юсько, Н. О. Горчакова, І. С. Чекман // Теоретичні та практичні аспекти дослідження лікарських рослин : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Internet-конф., м. Харків, 21-23 берез. 2016 р. – Х. : НФаУ, 2016. – С. 244-245. – (Серія «Наука»).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9474
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій кафедри ФММ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
244-245.pdf509,29 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.