Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9669
Назва: Влияние производных 2-(бензоиламино)(2-оксоиндолин-3-илиден) уксусной кислоты на всхожесть семян зерновых и зернобобовых культур
Автори: Алтухов, А. А.
Алтухов, О. О.
Altukhov, O. O.
Абрамская, Б. П.
Абрамська, Б. П.
Abramskaya, B. P.
Колесник, С. В.
Колісник, С. В.
Kolesnik, S. V.
Теми: оцтова кислота;уксусная кислота;acetic acid
Дата публікації: 2016
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Алтухов, А. А. Влияние производных 2-(бензоиламино)(2-оксоиндолин-3-илиден) уксусной кислоты на всхожесть семян зерновых и зернобобовых культур / А. А. Алтухов, Б. П. Абрамская, С. В. Колесник // Аналітична хімія у фармації : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 17 берез. 2016 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2016. – С. 29–30.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9669
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри загальної хімії
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29-30.pdf539,71 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.