Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9669
Назва: | Влияние производных 2-(бензоиламино)(2-оксоиндолин-3-илиден) уксусной кислоты на всхожесть семян зерновых и зернобобовых культур |
Автори: | Алтухов, А. А. Алтухов, О. О. Altukhov, O. O. Абрамская, Б. П. Абрамська, Б. П. Abramskaya, B. P. Колесник, С. В. Колісник, С. В. Kolesnik, S. V. |
Теми: | оцтова кислота;уксусная кислота;acetic acid |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Алтухов, А. А. Влияние производных 2-(бензоиламино)(2-оксоиндолин-3-илиден) уксусной кислоты на всхожесть семян зерновых и зернобобовых культур / А. А. Алтухов, Б. П. Абрамская, С. В. Колесник // Аналітична хімія у фармації : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 17 берез. 2016 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2016. – С. 29–30. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9669 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри загальної хімії Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
29-30.pdf | 539,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.