Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9672
Назва: Исследование по влиянию подсластителей на свойства основы для растительного сиропа
Автори: Шмалько, А. А.
Шмалько, А. А.
Shmalko, A. A.
Мегалинский, В. А.
Мегалінський, В. А.
Megalinsky, V. A.
Вишневская, Л. И.
Вишневська, Л. І.
Vishnevskaya, L. I.
Теми: сироп;сироп;syrup;подсластители;підсолоджувачі;sweeteners
Дата публікації: 2015
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Шмалько, А. А. Исследование по влиянию подсластителей на свойства основы для растительного сиропа / А. А. Шмалько, В. А. Мегалинский, Л. И. Вишневская // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 12-13 листоп. 2015 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2015. – С. 388. – (Серія «Наука»).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9672
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри АТЛ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
388.pdf246,35 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.