Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9672| Назва: | Исследование по влиянию подсластителей на свойства основы для растительного сиропа |
| Автори: | Шмалько, А. А. Шмалько, А. А. Shmalko, A. A. Мегалинский, В. А. Мегалінський, В. А. Megalinsky, V. A. Вишневская, Л. И. Вишневська, Л. І. Vishnevskaya, L. I. |
| Теми: | сироп;сироп;syrup;подсластители;підсолоджувачі;sweeteners |
| Дата публікації: | 2015 |
| Видавництво: | НФаУ |
| Бібліографічний опис: | Шмалько, А. А. Исследование по влиянию подсластителей на свойства основы для растительного сиропа / А. А. Шмалько, В. А. Мегалинский, Л. И. Вишневская // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 12-13 листоп. 2015 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2015. – С. 388. – (Серія «Наука»). |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9672 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри АТЛ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 388.pdf | 246,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.