Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9691
Назва: Визначення кількісного вмісту гідроксикоричних кислот у сировині дивини звичайної
Інші назви: Определение количественного содержания гидроксикоричных кислот в сырье коровяка обыкновенного
The study of quantitative content of hydroxycinnamic acids in the greater mullein plant material
Автори: Волошина, А. А.
Кисличенко, В. С.
Журавель, І. О.
Бурда, Н. Є.
Волошина, А. А.
Кисличенко, В. С.
Журавель, И. А.
Бурда, Н. Е.
Voloshyna, A. A.
Kyslychenko, V. S.
Zhuravel, I. O.
Burda, N. Ye.
Теми: дивина;спектрофотометрія;гідроксикоричні кислоти;коровяк;спектрофотометрия;гидроксикоричные кислоты;greater mullein;spectrophotometry;hydroxycinamic acid
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Визначення кількісного вмісту гідроксикоричних кислот у сировині дивини звичайної / А. А. Волошина, В. С. Кисличенко, І. О. Журавель, Н. Є. Бурда // Український медичний альманах. - 2012. - Т. 15, № 5. - С. 39-40.
Короткий огляд (реферат): З метою більш повного фітохімічного вивчення дивини звичайної спектрофотометричним методом визначили кількісний вміст гідроксикоричних кислот в листі, квітках, стеблах, коре- нях та траві дивини звичайної.
С целью более полного фитохимического изучения коровяка обыкновенного спектрофо- тометрическим методом определили количественное содержание гидроксикоричных кислот в листьях, цветках, стеблях, корнях и траве коровяка обыкновенного.
The quantitative content of hydroxycinnamic acids in the greater mullein leaves, flowers, stems, roots and herb was determined by the means of spectrophotometric method with the aim of more profound phytochemical study of this plant.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9691
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Uma_2012_15_5_13.pdf306,29 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.