Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9701
Назва: Вивчення залежності в’язкості та густини сиропу подорожника від кількості ад'ювантів
Автори: Алмакаєва, Л. Г.
Алмакаева, Л. Г.
Almakaieva, L. H.
Науменок, Л. Г.
Науменок, Л. Г.
Naumenok, L. G.
Алмакаєв, М. С.
Алмакаев, М. С.
Almakaiev, M. S.
Доля, В. Г.
Доля, В. Г.
Dolya, V. G.
Хомякова, Л. Г.
Хомякова, Л. Г.
Khomyakova, L. G.
Бєгунова, Н. В.
Бегунова, Н. В.
Begunova, N. V.
Теми: подорожник;plantain;сироп;syrup
Дата публікації: 2016
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Вивчення залежності в’язкості та густини сиропу подорожника від кількості ад'ювантів / Л. Г. Алмакаєва, Н. В. Бєгунова, Л. Г. Науменок, М. С. Алмакаєв, В. Г. Доля, Л. Г. Хомякова // Аналітична хімія у фармації : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 17 берез. 2016 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2015. – С. 70–71.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9701
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій науково-дослідної лабораторії парентеральних та оральних рідких лікарських засобів
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
70-71.pdf540,61 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.