Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9701
Назва: | Вивчення залежності в’язкості та густини сиропу подорожника від кількості ад'ювантів |
Автори: | Алмакаєва, Л. Г. Алмакаева, Л. Г. Almakaieva, L. H. Науменок, Л. Г. Науменок, Л. Г. Naumenok, L. G. Алмакаєв, М. С. Алмакаев, М. С. Almakaiev, M. S. Доля, В. Г. Доля, В. Г. Dolya, V. G. Хомякова, Л. Г. Хомякова, Л. Г. Khomyakova, L. G. Бєгунова, Н. В. Бегунова, Н. В. Begunova, N. V. |
Теми: | подорожник;plantain;сироп;syrup |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Вивчення залежності в’язкості та густини сиропу подорожника від кількості ад'ювантів / Л. Г. Алмакаєва, Н. В. Бєгунова, Л. Г. Науменок, М. С. Алмакаєв, В. Г. Доля, Л. Г. Хомякова // Аналітична хімія у фармації : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 17 берез. 2016 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2015. – С. 70–71. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9701 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій науково-дослідної лабораторії парентеральних та оральних рідких лікарських засобів Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
70-71.pdf | 540,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.