Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9702| Назва: | Розробка методу кількісного визначення флавоноїдів в сировині софори японської |
| Автори: | Крюкова, А. І. Крюкова, А. И. Kryukova, A. I. Владимирова, І. М. Владимирова, И. Н. Vladimirova, I. N. |
| Теми: | флавоноїди;флавоноиды;flavonoids;софора японська;софора японская;Japanese Sophora |
| Дата публікації: | 2016 |
| Видавництво: | НФаУ |
| Бібліографічний опис: | Крюкова, А. І. Розробка методу кількісного визначення флавоноїдів в сировині софори японської / А. І. Крюкова, І. М. Владимирова // Аналітична хімія у фармації : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 17 берез. 2016 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2016. – С. 71–73. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9702 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 71-73.pdf | 548,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.