Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9723
Назва: Визначення якісного складу та кількісного вмісту цукрів та органічних кислот в сировині худії Гордона
Інші назви: Определение качественного состава и количественного содержания сахаров и органи- ческих кислот в сырье худии Гордона
Determination of the qualitative composition and quantitative content of sugars and organic acids in hoodia Gordonii plant material
Автори: Журавель, І. О.
Журавель, И. А.
Zhuravel, I. O.
Теми: вуглеводи;органічні кислоти;ВЕРХ;худія;углеводы;органические кислоты;ВЭЖХ;худия;carbohydrates;hoodia;organic acids;HPLC
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Журавель, І. О. Визначення якісного складу та кількісного вмісту цукрів та органічних кислот в сировині худії Гордона / І. О. Журавель // Український медичний альманах. - 2012. - Т. 15, № 4. - С. 63-64.
Короткий огляд (реферат): Методом ВЕРХ було проведено визначення якісного складу та кількісного вмісту органічних кислот та вуглеводів у порошку м’якоті серцевини стебла худії Гордона.
Методом ВЭЖХ был определен качественный состав и количественное содержание органических кис- лот и углеводов в порошке мякоти сердцевины стебля худии Гордона.
The qualitative composition and quantitative content of organic acids and carbohydrates in the powder from the pulp of the Hoodia gordonii stem core was determined by the means of HPLC method.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9723
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Uma_2012_15_4_20.pdf313,73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.