Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9747
Назва: Елементний склад трави, стулочок стручечків і насіння талабану польового
Інші назви: Элементный состав травы, створочек стручочков и семян ярутки полевой
The element content of herb, shuck of pods and seeds of field pennycress
Автори: Тартинська, Г. С.
Журавель, І. О.
Кисличенко, В. С.
Тартынская, А. С.
Журавель, И. А.
Кисличенко, В. С.
Tartynska, G. S.
Zhuravel, I. O.
Kyslychenko, V. S.
Теми: елементний склад;атомно-емісійний спектрографічний метод;трава;стулочки стручечків і насін- ня талабану польового;элементный состав;атомно-эмисионный спектрографический метод;трава;створочки стручочков и семена ярутки полевой;element content;atomic-emission spectrographic method;herb;shuck of pods and seeds of Field Penny-cress
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Тартинська, Г. С. Елементний склад трави, стулочок стручечків і насіння талабану польового / Г. С. Тартинська, І. О. Журавель, В. С. Кисличенко // Український медичний альманах. - 2011. - Т. 14, № 2. - С. 190-191.
Короткий огляд (реферат): За допомогою атомно-эмисионного методу спектрографії було проведено вивчення елементного складу трави, створочек стручків і насіння талабану польового. Встановлена наявність 19 елементів і визначений їх кількісний зміст.
С помощью атомно-эмисионного спектрографического метода было проведено изучение элементного состава тра- вы, створочек стручочков и семян ярутки полевой. Установлено наличие 19 элементов и определено их количествен- ное содержание.
The study of element content of herb, shuck of pods and seeds of Field Penny-cress was held with the help of atomicemission spectrography. The presence of 19 elements and their content were established.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9747
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Uma_2011_14_2_56.pdf240,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.