Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9763
Название: Товарознавчий аналіз товарів обмеженого аптечного асортименту
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Товарознавчий аналіз товарів обмеженого аптечного асортименту : матеріали ІІI науково-практичної internet-конференції з міжнародною участю (15 квітня 2016 р.) – Х. : Вид-во НФаУ, 2016. – 166 с.
Краткий осмотр (реферат): Збірник містить матеріали ІІI науково-практичної internet- конференції з міжнародною участю «Товарознавчий аналіз товарів обмеженого аптечного асортименту». Розглянуто проблеми та перспективи формування наукових досліджень у фармації в контексті товарознавства. Представлені нові розробки складу та технології лікарських, гігієнічних та лікувальних- профілактичних косметичних засобів і предметів особистої гігієни. Розглянуто теоретичні та практичні аспекти сучасних проблем пако- вання споживчих товарів. Для широкого кола наукових і практичних працівників фармацевтичної, медичної, парфумерно-косметичної та харчової промисловості.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9763
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій 2000 - 2024

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник-тез-інтернет-конференції-каф.-товарознавства-2016 И (ПР).pdf2,38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.