Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9770
Название: Особливості термічної деструкції олії м’яти перцевої в бінарних систе-мах із β-циклодекстрином
Авторы: Yarnykh, T. G.
Ярных, Т. Г.
Ярних, Т. Г.
Омельченко, И. О.
Омельченко, І. О.
Omelchenco, I. O.
Янчук, И. Б.
Янчук, І. Б.
Yanchuk, І. В.
Borschevsky, G. І.
Борщевский, Г. И.
Борщевський, Г. І.
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Особливості термічної деструкції олії м’яти перцевої в бінарних систе-мах із β-циклодекстрином / І. О. Омельченко, Т. Г. ЯРНИХ, І. Б. Янчук, Г. І. Борщевський // Актуальні питання фармацевтичної і медичної науки та практики. – 2016. - № 1 (20). – С. 48-51.
Краткий осмотр (реферат): Одним із найперспективніших шляхів зміни фізико-хімічних властивостей активних фармацевтичних інгредієнтів є капсулювання на молекулярному рівні з використанням циклодекстринів. Це дає можливість створити препарати із заданою активністю та регульованим розподілом в організмі. З цією метою в роботі дослідили термічну деструкцію олії м’яти в бінарних системах із β-циклодекстрином. Встанови- ли, що термічна деструкція еквімолярної механічної суміші та комплексу включення типу «господар-гість» зі складом 1:1 відбуваються за різними механізмами. Показано, що дані термостабільності є корисними при ідентифікації комплексу включення «β-ЦД – олія м’яти перцевої» і оцінюванні повноти комплексоутворення, а також під час розроблення технології отримання лікарських форм супрамолекулярного комплексу β-циклодекстрину та олії м’яти перцевої.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9770
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
apfimntp_2016_1_12.pdf417,02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.