Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9797
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСмєлова, Н. М.-
dc.contributor.authorСмелова, Н. Н.-
dc.contributor.authorSmelova, N. М.-
dc.contributor.authorКизим, О. Г.-
dc.contributor.authorКизим, Е. Г.-
dc.contributor.authorKyzym, O. G.-
dc.contributor.authorЄвтіфєєва, О. А.-
dc.contributor.authorЕвтифеева, О. А.-
dc.contributor.authorIevtifieieva, O. A.-
dc.date.accessioned2016-07-08T11:30:44Z-
dc.date.available2016-07-08T11:30:44Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСмєлова, Н. М. Підбір оптимальної методики для кількісного аналізу зв’язаної глюкози у біологічно активних добавках до їжі з інуліном / Н. М. Смєлова, О. Г. Кизим, О. А. Євтіфєєва // Аналітична хімія у фармації : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 17 берез. 2016 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2016. – С. 124–125.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9797-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectглюкозаen_US
dc.subjectglucoseen_US
dc.subjectбіологічно активні добавки (БАД)en_US
dc.subjectбиологически активные добавки (БАД)en_US
dc.subjectdietary supplementsen_US
dc.titleПідбір оптимальної методики для кількісного аналізу зв’язаної глюкози у біологічно активних добавках до їжі з інуліномen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
124-125.pdf541,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.