Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9797
Назва: Підбір оптимальної методики для кількісного аналізу зв’язаної глюкози у біологічно активних добавках до їжі з інуліном
Автори: Смєлова, Н. М.
Смелова, Н. Н.
Smelova, N. М.
Кизим, О. Г.
Кизим, Е. Г.
Kyzym, O. G.
Євтіфєєва, О. А.
Евтифеева, О. А.
Ievtifieieva, O. A.
Теми: глюкоза;glucose;біологічно активні добавки (БАД);биологически активные добавки (БАД);dietary supplements
Дата публікації: 2016
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Смєлова, Н. М. Підбір оптимальної методики для кількісного аналізу зв’язаної глюкози у біологічно активних добавках до їжі з інуліном / Н. М. Смєлова, О. Г. Кизим, О. А. Євтіфєєва // Аналітична хімія у фармації : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 17 берез. 2016 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2016. – С. 124–125.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9797
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
124-125.pdf541,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.