Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9797
Назва: | Підбір оптимальної методики для кількісного аналізу зв’язаної глюкози у біологічно активних добавках до їжі з інуліном |
Автори: | Смєлова, Н. М. Смелова, Н. Н. Smelova, N. М. Кизим, О. Г. Кизим, Е. Г. Kyzym, O. G. Євтіфєєва, О. А. Евтифеева, О. А. Ievtifieieva, O. A. |
Теми: | глюкоза;glucose;біологічно активні добавки (БАД);биологически активные добавки (БАД);dietary supplements |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Смєлова, Н. М. Підбір оптимальної методики для кількісного аналізу зв’язаної глюкози у біологічно активних добавках до їжі з інуліном / Н. М. Смєлова, О. Г. Кизим, О. А. Євтіфєєва // Аналітична хімія у фармації : матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Харків, 17 берез. 2016 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2016. – С. 124–125. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9797 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
124-125.pdf | 541,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.