Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9836
Назва: Застосування системи HACCP в управлінні ризиками для якості на фармацевтичних підприємствах
Автори: Зоідзе, Д. Р.
Зоидзе, Д. Р.
Zoidze, D. R.
Одинець, О. В.
Одинец, О. В.
Odinets, O. V.
Теми: система HACCP;system HACCP;управління ризиками;управление рисками;management of risks
Дата публікації: 2016
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Зоідзе, Д. Р. Застосування системи HACCP в управлінні ризиками для якості на фармацевтичних підприємствах / Д. Р. Зоідзе, О. В. Одинець // Менеджмент та маркетинг у складі сучасної економіки, науки, освіти, практики: зб. наук. ст. ІV Міжнар. наук.-практ. Internet-конф., м. Харків, 24-25 берез. 2016 р. – Харків : НФаУ, 2016. – С. 243–245.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9836
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
243-245.pdf409,4 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.