Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9885| Title: | Амінокислотний склад плодів окремих представників родини Apiaceae |
| Other Titles: | Аминокислотный состав плодов отдельных представителей семейства Apiaceae Amino acids composition of fruits of separate representatives of family Apiaceae |
| Authors: | Тернинко, І. І. Кисличенко, В. С. Тернинко, И. И. Кисличенко, В. С. Terninko, I. I. Kislichenko, V. S. |
| Keywords: | Apiaceae;плоди;амінокислоти;якісний склад;паперова хроматографія;Apiaceae;плоды;аминокислоты;качественный состав;бумажная хроматография |
| Issue Date: | 2009 |
| Bibliographic description (Ukraine): | Ярошенко, І. В. Кількісне визначення органічних кислот в листі та квітках Orchis militaris L., Orchis maculata L., Orchis provincialis Balb., Orchis sphaerica M. B. / І. В. Ярошенко, І. О. Журавель, В. С. Кисличенко, Н. Є. Бурда // Український журнал клінічної та лабораторної медицини. - 2009. - Т. 4, № 3. - С. 70-72. |
| Abstract: | З а допомогою паперової хроматографіїта амінокислотного аналізатора Т339М
Mikrotechna-Praha проведено якісне та
кількісне визначення амінокислотного складу
плодів окремих представників родини Apiaceae. Встановлено, що в досліджуваній
сировині міститься 17 амінокислот, з яких 7 є
незамінними та 3 частково замінними. С помощью бумажной хроматографии и ами� нокислотного анализатора Т339М �i����ec��a� P�a�a проведено качественное и количественноероведено качественное и количественное определения аминокислотного состава плодов от� дельных представителей семейства Apiaceae. Ус� тановлено, что в исследуемом сырье содержится 17 аминокислот, из которых 7 являются незаме� нимыми и 3 частично заменимыми. |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9885 |
| Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Ujkl_2009_4_4_8.pdf | 102,98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.