Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9908| Назва: | Визначення якiсного складу та кiлькiсного вмiсту цукрiв та органiчних кислот в травi талабану польового |
| Інші назви: | Определение качественного и количественного состава сахаров и органических кислот в траве ярутки полевой Determination of qualitative and quantitative content of sugars and organic acids in Field penny-cress herb |
| Автори: | Тартинська, Г. С. Журавель, І. О. Кисличенко, В. С. Тартынская, Г. С. Журавель, И. А. Кисличенко, В. С. Tartynska, G. S. Zhuravel, I. O. Kyslychenko, V. S. |
| Теми: | вуглеводи;талабан польовий;органiчнi кислоти;углеводы;органические кислоты;ярутка полевая;carbohydrates;field penny-cress;organic acids |
| Дата публікації: | 2011 |
| Бібліографічний опис: | Тартинська, Г. С. Визначення якiсного складу та кiлькiсного вмiсту цукрiв та органiчних кислот в травi талабану польового / Г. С. Тартинська, I. О. Журавель, В. С. Кисличенко // Український журнал клінічної та лабораторної медицини. - 2011. - Т. 6, № 3. - С. 116-117. |
| Короткий огляд (реферат): | М етодом високоефективної рiдинної хроматографiї проведено визначення якiсно-
го складу та кiлькiсного вмiсту органiчних кис-
лот та вуглеводiв у травi талабану польового. Методом высокоэффективной жидкостной хроматографии было проведено определение ка- чественного состава и количественного содер- жания органических кислот и углеводов в траве ярутки полевой. The determination of qualitative composition and quantitative content of organic acids and carbohydrates in the Field penny-cress herb with the help of HPLC method was held. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9908 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Ujkl_2011_6_3_25.pdf | 159,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.