Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9908
Назва: Визначення якiсного складу та кiлькiсного вмiсту цукрiв та органiчних кислот в травi талабану польового
Інші назви: Определение качественного и количественного состава сахаров и органических кислот в траве ярутки полевой
Determination of qualitative and quantitative content of sugars and organic acids in Field penny-cress herb
Автори: Тартинська, Г. С.
Журавель, І. О.
Кисличенко, В. С.
Тартынская, Г. С.
Журавель, И. А.
Кисличенко, В. С.
Tartynska, G. S.
Zhuravel, I. O.
Kyslychenko, V. S.
Теми: вуглеводи;талабан польовий;органiчнi кислоти;углеводы;органические кислоты;ярутка полевая;carbohydrates;field penny-cress;organic acids
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Тартинська, Г. С. Визначення якiсного складу та кiлькiсного вмiсту цукрiв та органiчних кислот в травi талабану польового / Г. С. Тартинська, I. О. Журавель, В. С. Кисличенко // Український журнал клінічної та лабораторної медицини. - 2011. - Т. 6, № 3. - С. 116-117.
Короткий огляд (реферат): М етодом високоефективної рiдинної хроматографiї проведено визначення якiсно- го складу та кiлькiсного вмiсту органiчних кис- лот та вуглеводiв у травi талабану польового.
Методом высокоэффективной жидкостной хроматографии было проведено определение ка- чественного состава и количественного содер- жания органических кислот и углеводов в траве ярутки полевой.
The determination of qualitative composition and quantitative content of organic acids and carbohydrates in the Field penny-cress herb with the help of HPLC method was held.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9908
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ujkl_2011_6_3_25.pdf159,48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.