Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9920
Назва: Українська мова. Методичні рекомендації та контрольні завдання для студентів заочної форми навчання спеціальностей „Економіка підприємства”, „Маркетинг”, „Менеджмент організацій”
Автори: Берестова, А. А.
Берестовая, А. А.
Berestova, A. A.
Теми: українська мова;методичні рекомендації;контрольні завдання;студенти заочної форми навчання;„Економіка підприємства";„Маркетинг”;„Менеджмент організацій”;украинский язык;методические рекомендации;контрольные задания;студенты заочной формы обучения;„Экономика предприятия";„Маркетинг”;„Менеджмент организаций”;Ukrainian;guidelines;control tasks;students of the correspondence form of training;„Enterprise economics";„Marketing”;„Management of organizations”
Дата публікації: 2003
Бібліографічний опис: Берестова А. А. Українська мова. Методичні рекомендації та контрольні завдання для студентів заочної форми навчання спеціальностей „Економіка підприємства”, „Маркетинг”, „Менеджмент організацій” / А. А. Берестова. – Х. : Вид-во НФаУ, 2003. – 56 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації вміщують програму з курсу “Українська мова” (за професійним спрямуванням), перелік навичок, якими повинен оволодіти студент, контрольні питання, що виносяться на диференційований залік, список рекомендованої літератури, завдання на одну контрольну роботу в дев’яти варіантах, рекомендації до їх виконання та практичний порадник з орфографії. Видання має на меті допомогти студентам-заочникам у вивченні курсу української мови (за професійним спрямуванням), націливши їхню увагу на основні моменти у граматичному та лексичному матеріалі. Завдання, що становлять зміст контрольних робіт, охоплюють усі розділи курсу і дають можливість перевірити рівень знань з української мови
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9920
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод екон..doc
  Обмежений доступ
305,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.