Просмотр собрания по группе - Тема Bacillus subtilis

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 4 из 4
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2018Antimicrobial and antioxidant activity of anthocyanin complexes of some berries’ species of UkraineFilimonova, N. I.; Gliebova, K. V.; Shakun, О. А.; Tishchenko, I. Yu.; Bosenko, O.; Domarev, A.; Krichkovskaya, L.; Gorbach, T.; Філімонова, Н. І.; Глєбова, К. В.; Шакун, О. А.; Тіщенко, І. Ю.; Босенко, О. Л.; Домарьов, А. П.; Кричковська, Л. В.; Горбач, Т. В.; Филимонова, Н. И.; Глебова, Е. В.; Шакун, E. A.; Тищенко, И. Ю.; Домарев, А. П.; Кричковская, Л. В.
2018Antimicrobial and Antioxidant Activity of Anthocyanin Complexes of Some Berries’ Species of UkraineFilimonova, N. I.; Gliebova, K. V.; Shakun, О. А.; Tishchenko, I. Yu.; Bosenko, O. L.; Domarev, A. P.; Krichkovskaya, L. V.; Gorbach, T. V.; Філімонова, Н. І.; Глєбова, К. В.; Шакун, О. А.; Тищенко, І. Ю.; Босенко, О. Л.; Домарєв, А. П.; Крічковська, Л. В.; Горбач, Т. В.
2025-02Удосконалення виробництва дієтичної добавки на основі рибофлавінуМихайловська, А. Ю.
2024-06Удосконалення виробництва пробіотичного ветеринарного засобу «БАЦИЛІН-ДУО»Гороз, Руслан