Просмотр собрания по группе - Тема food supplement
Результаты 1 по 3 из 3
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2013 | Phytochemical study of amygdalus communis leaves as prospective source of food supplement | Lenchyk, L. V.; Ленчик, Л. В.; Ленчик, Л. В.; Kyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Кисличенко, В. С.; Bayat, S.; Баят, С.; Баят, С. |
2013 | Study of prunus domestica raw material as prospective source of food supplement | Lenchyk, L. V.; Ленчик, Л. В.; Ленчик, Л. В.; Kyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Кисличенко, В. С.; Chukwuma, K. D. |
2024-06 | Організація виробництва харчової добавки глутамату натрію мікробіологічним синтезом | Береславська, Юлія |