Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7673
Назва: | Phytochemical study of amygdalus communis leaves as prospective source of food supplement |
Автори: | Lenchyk, L. V. Ленчик, Л. В. Ленчик, Л. В. Kyslychenko, V. S. Кисличенко, В. С. Кисличенко, В. С. Bayat, S. Баят, С. Баят, С. |
Теми: | food supplement;пищевая добавка;харчова добавка |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Bayat, S. Phytochemical study of amygdalus communis leaves as prospective source of food supplement / S. Bayat, L. V. Lenchyk, V. S. Kyslychenko // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 287-288. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7673 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
287-288анг.pdf | 182,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.