Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7673
Title: Phytochemical study of amygdalus communis leaves as prospective source of food supplement
Authors: Lenchyk, L. V.
Ленчик, Л. В.
Ленчик, Л. В.
Kyslychenko, V. S.
Кисличенко, В. С.
Кисличенко, В. С.
Bayat, S.
Баят, С.
Баят, С.
Keywords: food supplement;пищевая добавка;харчова добавка
Issue Date: 2013
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Bayat, S. Phytochemical study of amygdalus communis leaves as prospective source of food supplement / S. Bayat, L. V. Lenchyk, V. S. Kyslychenko // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 287-288.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7673
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
287-288анг.pdf182,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.