Просмотр собрания по группе - Тема functional food
Результаты 1 по 3 из 3
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2022 | Biotechnological research in the development of a functional product with a probiotic component | Lavrentiev, M. A.; Kaliuzhnaia, O. S.; Khokhlenkova, N. V.; Dvinskykh, N. V.; Лаврент’єв, М. А.; Калюжная, О. С.; Хохленкова, Н. В.; Двінських, Н. В. |
2016 | Порушенння мікроекології та її сучасна корекція. Огляд | Калініченко, С. В.; Коротких, О. О.; Тіщенко, І. Ю.; Калиниченко, С. В.; Коротких, О. О.; Тищенко, И. Ю.; Kalinichenko, S. V.; Korotkykh, O. O.; Tishchenko, I. Yu. |
2023-02 | Розробка складу нового десерту функціонального призначення | Переверзєва, Альона |