Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29529
Название: Розробка складу нового десерту функціонального призначення
Другие названия: Development of the composition of a new functional dessert
Авторы: Переверзєва, Альона
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;натуральні десерти;функціональне харчування;альгінати;пектин;natural desserts;functional food;alginates;pectin
Дата публикации: фев-2023
Библиографическое описание: Переверзєва, А. Розробка складу нового десерту функціонального призначення : кваліф. робота / наук. керівник О. Калюжная. - Харків, 2023. - 53 с.
Краткий осмотр (реферат): У кваліфікаційній роботі, присвяченій розробці складу нового десерту функціонального призначення, проведено аналіз сучасних тенденцій розвитку харчової промисловості, зокрема виробництву десертів функціонального призначення; представлено результати розробки рецептури лінійки натуральних драглеподібних десертів та аналіз технологій отримання натурального пектину, що буде перспективним у виробництві пектинопродуктів, зокрема зефіру та мармеладу, які були проведені на базі кафедри біотехнології та ПРаТ «Харківська бісквітна фабрика».
In the qualifying work, dedicated to the development of the composition of a new dessert with a functional purpose, an analysis of modern trends in the development of the food industry, in particular the production of desserts with a functional purpose, was carried out; the results of the development of a recipe for a line of natural jelly desserts and the analysis of technologies for obtaining natural pectin, which will be promising in the production of pectin products, in particular marshmallows and marmalade, are presented, which were carried out on the basis of the Department of Biotechnology and PRT "Kharkiv Biscuit Factory".
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29529
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ПЕРЕВЕРЗЄВА Альона.pdf1,39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.