Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29529
Title: | Розробка складу нового десерту функціонального призначення |
Other Titles: | Development of the composition of a new functional dessert |
Authors: | Переверзєва, Альона |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;натуральні десерти;функціональне харчування;альгінати;пектин;natural desserts;functional food;alginates;pectin |
Issue Date: | Feb-2023 |
Bibliographic description (Ukraine): | Переверзєва, А. Розробка складу нового десерту функціонального призначення : кваліф. робота / наук. керівник О. Калюжная. - Харків, 2023. - 53 с. |
Abstract: | У кваліфікаційній роботі, присвяченій розробці складу нового десерту
функціонального призначення, проведено аналіз сучасних тенденцій
розвитку харчової промисловості, зокрема виробництву десертів
функціонального призначення; представлено результати розробки рецептури
лінійки натуральних драглеподібних десертів та аналіз технологій отримання
натурального пектину, що буде перспективним у виробництві
пектинопродуктів, зокрема зефіру та мармеладу, які були проведені на базі
кафедри біотехнології та ПРаТ «Харківська бісквітна фабрика». In the qualifying work, dedicated to the development of the composition of a new dessert with a functional purpose, an analysis of modern trends in the development of the food industry, in particular the production of desserts with a functional purpose, was carried out; the results of the development of a recipe for a line of natural jelly desserts and the analysis of technologies for obtaining natural pectin, which will be promising in the production of pectin products, in particular marshmallows and marmalade, are presented, which were carried out on the basis of the Department of Biotechnology and PRT "Kharkiv Biscuit Factory". |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29529 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ПЕРЕВЕРЗЄВА Альона.pdf | 1,39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.