Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29529
Назва: Розробка складу нового десерту функціонального призначення
Інші назви: Development of the composition of a new functional dessert
Автори: Переверзєва, Альона
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;натуральні десерти;функціональне харчування;альгінати;пектин;natural desserts;functional food;alginates;pectin
Дата публікації: лют-2023
Бібліографічний опис: Переверзєва, А. Розробка складу нового десерту функціонального призначення : кваліф. робота / наук. керівник О. Калюжная. - Харків, 2023. - 53 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі, присвяченій розробці складу нового десерту функціонального призначення, проведено аналіз сучасних тенденцій розвитку харчової промисловості, зокрема виробництву десертів функціонального призначення; представлено результати розробки рецептури лінійки натуральних драглеподібних десертів та аналіз технологій отримання натурального пектину, що буде перспективним у виробництві пектинопродуктів, зокрема зефіру та мармеладу, які були проведені на базі кафедри біотехнології та ПРаТ «Харківська бісквітна фабрика».
In the qualifying work, dedicated to the development of the composition of a new dessert with a functional purpose, an analysis of modern trends in the development of the food industry, in particular the production of desserts with a functional purpose, was carried out; the results of the development of a recipe for a line of natural jelly desserts and the analysis of technologies for obtaining natural pectin, which will be promising in the production of pectin products, in particular marshmallows and marmalade, are presented, which were carried out on the basis of the Department of Biotechnology and PRT "Kharkiv Biscuit Factory".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29529
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПЕРЕВЕРЗЄВА Альона.pdf1,39 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.