Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29529
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПереверзєва, Альона-
dc.date.accessioned2023-03-09T20:30:14Z-
dc.date.available2023-03-09T20:30:14Z-
dc.date.issued2023-02-
dc.identifier.citationПереверзєва, А. Розробка складу нового десерту функціонального призначення : кваліф. робота / наук. керівник О. Калюжная. - Харків, 2023. - 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29529-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі, присвяченій розробці складу нового десерту функціонального призначення, проведено аналіз сучасних тенденцій розвитку харчової промисловості, зокрема виробництву десертів функціонального призначення; представлено результати розробки рецептури лінійки натуральних драглеподібних десертів та аналіз технологій отримання натурального пектину, що буде перспективним у виробництві пектинопродуктів, зокрема зефіру та мармеладу, які були проведені на базі кафедри біотехнології та ПРаТ «Харківська бісквітна фабрика».uk_UA
dc.description.abstractIn the qualifying work, dedicated to the development of the composition of a new dessert with a functional purpose, an analysis of modern trends in the development of the food industry, in particular the production of desserts with a functional purpose, was carried out; the results of the development of a recipe for a line of natural jelly desserts and the analysis of technologies for obtaining natural pectin, which will be promising in the production of pectin products, in particular marshmallows and marmalade, are presented, which were carried out on the basis of the Department of Biotechnology and PRT "Kharkiv Biscuit Factory".uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectнатуральні десертиuk_UA
dc.subjectфункціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectальгінатиuk_UA
dc.subjectпектинuk_UA
dc.subjectnatural dessertsuk_UA
dc.subjectfunctional fooduk_UA
dc.subjectalginatesuk_UA
dc.subjectpectinuk_UA
dc.titleРозробка складу нового десерту функціонального призначенняuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of the composition of a new functional dessertuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ПЕРЕВЕРЗЄВА Альона.pdf1,39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.