Просмотр собрания по группе - Авторы Евлаш, В. В.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 4 по 7 из 7 < назад 
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2018Перспективи застосування сировини яглиці звичайної (Aegopodium podagraria L.) у складі харчових продуктів, які мають сприятливі метаболічні властивостіШтриголь, С. Ю.; Штрыголь, С. Ю.; Shtrygol, S. Yu.; Yevlash, V. V.; Евлаш, В. В.; Євлаш, В. В.; Погожих, М. І.; Товчига, О. В.; Tovchiga, O. V.; Степанова, С. І.; Stepanova, S. I.; Степанова, С. И.; Койро, О. О.; Koyro, O. O.
2020Перспективы применения сырья сныти обыкновенной (Aegopodium podagraria L.) для обогащения состава новых продуктовШтрыголь, С. Ю.; Евлаш, В. В.; Товчига, О. В.; Штрыголь, C. Ю.; Shtrygol’, S. Yu.; Evlash, V. V.; Tovchiga, O. V.
2019Спосіб виготовлення мармеладу, що містить глюкозаміну гідрохлорид та виявляє фригопротекторні властивостіШтриголь, С. Ю.; Бондарєв, Є. В.; Євлаш, В. В.; Товма, Л. Ф.; Морозов, І. Є.; Shtrigol, S. Yu.; Штрыголь, С. Ю.; Бондарев, Е. В.; Bondarev, Ye. V.; Евлаш, В. В.; Yevlash, V. V.; Tovma, L. F.; Morozov, I. Ye.
2018Экспериментальное обоснование применения продукта функционального назначения «VITABAR» в питании человекаШтрыголь, С. Ю.; Кошевая, Е. Ю.; Гращенкова, С. А.; Евлаш, В. В.; Товчига, О. В.; Юдкевич, Т. К.; Горбань, В. Г.; Товма, Л. Ф.; Никитин, С. В.; Штриголь, C. Ю.; Shtrygol’, S. Yu.; Koshova, O. Yu.; Кошова, О. Ю.; Grashchenkova, S. A.; Євлаш, В. В.; Yevlash, V. V.; Tovchiga, O. V.; Yudkevich, T. K.; Gorban’, V. G.; Tovma, L. F.; Nikitin, S. V.; Нікітін, С. В.