Результаты 17 по 36 из 49
< назад
дальше >
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2023 | Визначення основних показників якості сировини заміокулькасу замієлистого за вимогами ДФУ | Тартинська, Г. С.; Скребцова, К. С.; Вельма, С. В.; Бензбаір Мохамед |
2019 | Визначення показників якості сировини за вимогами ДФУ рейнутрії сахалінської | Алрікабі Абдулраззак Яссір; Алрикаби Абдулраззак Яссир; Alricabi Abdulrazzak Yassir; Тартинська, Г. С.; Тартынская, А. С.; Tartynska, G. S.; Журавель, І. О.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. O. |
2021 | Визначення технологічних параметрів тимофіївки лучної трави | Польова, О. О.; Вельма, В. В.; Тартинська, Г. С. |
2021 | Визначення числових показників в сировині Ajuga reptans L. | Сунцова, О. І.; Тітко, Т. О.; Тартинська, Г. С.; Вельма, В. В. |
2011 | Визначення якiсного складу та кiлькiсного вмiсту цукрiв та органiчних кислот в травi талабану польового | Тартинська, Г. С.; Журавель, І. О.; Кисличенко, В. С.; Тартынская, Г. С.; Журавель, И. А.; Кисличенко, В. С.; Tartynska, G. S.; Zhuravel, I. O.; Kyslychenko, V. S. |
2021 | Встановлення вмісту ефірної олії в Artemisia campestris L. | Лисенко, А. С.; Попик, А. І.; Тартинська, Г. С. |
2021 | Встановлення морфометричних показників листя шовковиці білої | Вельма, В. В.; Лазаренко, О. Ф.; Скребцова, К. С.; Тартинська, Г. С. |
2021 | Дослідження амінокислот у сировині Hylocereus undatus | Адамик, І. І.; Вельма, В. В.; Скребцова, К. С.; Попик, А. І.; Тартинська, Г. С. |
2018 | Дослідження антимікробної активності густого екстракту з трави талабану польового | Тартинська, Г. С.; Тартынская, А. С.; Tartynska, G. S.; Журавель, І. О.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. O. |
2011 | Дослідження жирнокислотного складу насіння, трави та стулок стручечків Thlaspi arvense L. | Тартинська, Г. С.; Журавель, І. О.; Кисличенко, В. С.; Tartynska, G. S.; Тартынская, А. С.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. O.; Kyslychenko, V. S. |
2014 | Дослідження ліпофільних компонентів талабану польового (Thlaspi Arvense L.) | Тартинська, Г. С.; Журавель, І. О.; Кисличенко, В. С.; Тартынская, А. С.; Журавель, И. А.; Кисличенко, В. С.; Тartynska, G. S.; Zhuravel, І. О.; Кyslychenko, V. S. |
2021 | Дослідження флавоноїдів сировини Symphyotrichum novi-belgii (L.) | Блошенко, К. А.; Вельма, В. В.; Тартинська, Г. С. |
2011 | Елементний склад трави, стулочок стручечків і насіння талабану польового | Тартинська, Г. С.; Журавель, І. О.; Кисличенко, В. С.; Тартынская, А. С.; Журавель, И. А.; Кисличенко, В. С.; Tartynska, G. S.; Zhuravel, I. O.; Kyslychenko, V. S. |
2019 | Качественный анализ карбоновых и гидроксикоричных кислот в ярутке полевой корнях | Мпандзо Жагги Парадис; Мпандзо Жаггі Парадіс; Mpandzo Zhaggi Paradis; Тартынская, А. С.; Тартинська, Г. С.; Tartynskaya, G. S.; Новосел, Е. Н.; Новосел, О. М.; Novosel, E. N. |
2016 | Методика підготовки та проведення лабораторних занять з фармакогнозії | Кисличенко, В. С.; Марчишин, С. М.; Омельченко, З. І.; Новосел, О. М.; Хворост, О. П.; Попик, А. І.; Павлій, О. І.; Тартинська, Г. С. |
2021 | Одержання ефірної олії з трави Cladanthus mixtus (L.) Chevall | Бухрім Юнес; Тартинська, Г. С.; Вельма, В. В. |
2021 | Одержання ефірної олії з трави Cladanthus mixtus (L.) Chevall. | Бухрім, Юнес; Тартинська, Г. С.; Вельма, В. В. |
2019 | Определение количественного содержания полифенольных соединений в пересчете на галловую кислоту в мякоти плодов рамбутана | Уcмонов, Х. Ж.; Usmonov, H. Zh.; Тартынская, А. С.; Тартинська, Г. С.; Tartynskaya, G. S.; Новосел, Е. Н.; Новосел, О. М.; Novosel, O. M. |
2019 | Определение количественного содержания свободных аминокислот в высушенных плодах физалиса | Бозорова, М.; Bozorova, M.; Тартынская, А. С.; Тартинська, Г. С.; Tartynskaya, G. S.; Новосел, Е. Н.; Новосел, О. М.; Novosel, E. N. |
2019 | Определение основных показателей качества сырья по требованиям ГФУ для личи плодов | Ергашев Шахзодбек; Тартынская, А. С.; Кузнецова, В. Ю.; Tartynska, G. S.; Тартинська, Г. С.; Kuznietsova, V. Y. |