Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2020 | Anatomical study of eucalyptus camaldulensis leaves | Neemat Hallage; Неемат Халлаге; Kuznietsova, V. Yu.; Кузнєцова, В. Ю.; Кузнецова, В. Ю.; Tartynska, G. S.; Тартинська, Г. С.; Тартынская, А. С. |
2022 | Detection and determination of quantitative content of amino acids in purpur actinidia fruits | Slamni Amine; Tartynska, G. S.; Velma, S. V. |
2022 | Determination of quality indicators in raw materials Hylocereus costaricensis | Asebane Soufiane; Kyslychenko, V. S.; Tartynska, G. S. |
2018 | Fitochemical research Burnet rhizomes and roots | Bezkrovna, K. S.; Tartynska, G. S.; Shulga, L. I.; Безкровна, К. С.; Тартинська, Г. С.; Шульга, Л. І.; Безкровная, Е. С.; Тартинская, А. С.; Шульга, Л. И. |
2017 | HPLC determination of sinigrin content in field penny-cress extract | Tartynska, G. S.; Тартинська, Г. С.; Тартынская, А. С.; Журавель, І. О.; Zhuravel', I. O.; Журавель, И. А. |
2020 | Identification and quantitative determination of organic acids in Solanum muricatum fruits | Rashelle Alhalabi; Рашель Алхалаби; Kyslychenko, V. S.; Tartynska, G. S.; Тартинська, А. С.; Рашель Алхалабі; Кисличенко, В. С.; Рашель Алхалабі; Тартынская, Г. С. |
2023 | Identification and quantitative determination of organic acids in сarambola fruits | Imane Malhi; Tartynska, G. S. |
2024 | Identification of biologically active compounds in chrysanthemum Indian herb | Walaa, A. S.; Tartynska, G. S. |
2022 | Phytochemical study of Fortunella japonica | Zouane Ranya; Tartynska, G. S.; Velma, V. V. |
2020 | Research organic acids of Carica papaya l. fruit pulp | Baker Abir; Бакер Абір; Бакер Абир; Popova, N. V.; Попова, Н. В.; Tartynska, G. S.; Тартинська, Г. С.; Тартынская, А. С. |
2020 | Studying hydroxycinnamic acids of Passiflora Ligularis fruits | Basma Daoud; Kyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Tartynska, G. S.; Тартынская, А. С.; Тартинська, Г. С.; Басма Дауд |
2022 | Studying of flavonoids of romaine lettuce | Kaous Ilias; Tartynska, G. S.; Skrebtsova, K. S. |
2012 | Аналiз суми летких сполук трави талабану польового (Thlaspi arvense L.) | Тартинська, Г. С.; Журавель, І. О.; Кисличенко, В. С.; Тартынская, А. С.; Журавель, И. А.; Кисличенко, В. С.; Tartynska, G. S.; Zhuravel, I. O.; Kyslychenko, V. S. |
2012 | Вивчення полісахаридів у траві талабану польовогу Thlapsi arvense L. | Тартинська, Г. С.; Журавель, І. О.; Кисличенко, В. С.; Тартынская, А. С.; Журавель, И. А.; Кисличенко, В. С.; Tartynska, G. S.; Zhuravel, I. O.; Kyslychenko, V. S. |
2021 | Визначення вмісту амінокислот у плодах динного дерева | Глиняна, О. І.; Hlyniana, O. I.; Тартинська, Г. С.; Тартынская, А. С.; Tartynska, G. S.; Вельма, В. В.; Вельма, В. В.; Velma, V. V. |
2019 | Визначення екстрактивних речовин сировини рейнутрії сахалінської (Reynoutria sachalinensis (F. Schmidt) Nakai) за вимогами ДФУ | Алрікабі Абдулраззак Яссір; Тартинська, Г. С.; Журавель, І. О.; Alrikabi Abdulrazzak Yassir; Tartynska, G. S.; Zhuravel, І. О.; Алрикаби Абдулраззак Яссир; Тартинская, А. С.; Журавель, И. А. |
2018 | Визначення кількісного вмісту гідроксикоричних кислот у колосках, зерні, стеблах, листі ячменю звичайного (Hordéum vulgáre L.) | Тартинська, Г. С.; Журавель, І. О.; Тартынская, А. С.; Tartynska, G. S.; Zhuravel, I. O.; Журавель, И. А. |
2020 | Визначення кількісного вмісту карбонових кислот у сировині рейнутрії сахалінської | Алрікабі Абдулраззак Яссір; Алрикаби Абдулраззак Яссир; Alrikabi Abdulrazzak Yassir; Тартинська, Г. С.; Тартинская, А. С.; Tartynska, G. S.; Журавель, І. О.; Журавель, И. А.; Zhuravel, І. О. |
2018 | Визначення кількісного вмісту синігрину методом високоефективної рідинної хроматографії (ВЕРХ) у траві талабану польового (Thlaspiarvense L.) | Панасенко, О. І.; Tartynska, G. S.; Тартинська, Г. С.; Тартынская, А. С.; Гуцол, В. В.; Gutsol, V. V.; Panasenko, O. I. |
2020 | Визначення основних показників якості сировини за вимогами ДФУ для насіння проса – пшона | Безушенко, Н. І.; Безушенко, Н. И.; Bezushenko, N. I.; Тартинська, Г. С.; Тартынская, А. С.; Tartynska, G. S. |