Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10531Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Borovyk, O. P. | - |
| dc.contributor.author | Боровик, О. П. | - |
| dc.contributor.author | Berkalo, Y. A. | - |
| dc.contributor.author | Беркало, Я. А. | - |
| dc.contributor.author | Bylov, I. E. | - |
| dc.contributor.author | Былов, И. Е. | - |
| dc.contributor.author | Билов, І. Є. | - |
| dc.contributor.author | Brizitskaya, O. A. | - |
| dc.contributor.author | Бризицька, О. А. | - |
| dc.contributor.author | Бризицкая, О. А. | - |
| dc.date.accessioned | 2016-11-04T07:54:21Z | - |
| dc.date.available | 2016-11-04T07:54:21Z | - |
| dc.date.issued | 2016 | - |
| dc.identifier.citation | Methods of analysis of aflatoxins in food / O. P. Borovyk [et al.] // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 15. | en_US |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10531 | - |
| dc.language.iso | en | en_US |
| dc.subject | aflatoxins | en_US |
| dc.subject | афлатоксины | en_US |
| dc.subject | food | en_US |
| dc.subject | пищевые продукти | en_US |
| dc.subject | афлатоксини | en_US |
| dc.subject | харчові продукти | en_US |
| dc.title | Methods of analysis of aflatoxins in food | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 15.pdf | 169,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.