Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10531
Title: Methods of analysis of aflatoxins in food
Authors: Borovyk, O. P.
Боровик, О. П.
Berkalo, Y. A.
Беркало, Я. А.
Bylov, I. E.
Былов, И. Е.
Билов, І. Є.
Brizitskaya, O. A.
Бризицька, О. А.
Бризицкая, О. А.
Keywords: aflatoxins;афлатоксины;food;пищевые продукти;афлатоксини;харчові продукти
Issue Date: 2016
Bibliographic description (Ukraine): Methods of analysis of aflatoxins in food / O. P. Borovyk [et al.] // Topical issues of new drugs development : abstracts оf XXIII international scientific and practical conference of young scientists and student, April 21, 2016. - Kh., 2016. - Vol. 1. - P. 15.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/10531
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf169,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.