Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11021
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorFedosov, A. I.-
dc.contributor.authorKyslychenko, A. A.-
dc.contributor.authorGudzenko, A. V.-
dc.contributor.authorSemenchenko, O. M.-
dc.contributor.authorKyslychenko, V. S.-
dc.date.accessioned2016-12-21T13:09:33Z-
dc.date.available2016-12-21T13:09:33Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationThe determination of phenolic compounds in garlic extracts by HPLC GC/MS technique / A. I. Fedosov, A. A. Kyslychenko, A. V. Gudzenko, O. M. Semenchenko // Der Pharma Chemica. - 2016. - № 8(9). - P. 118-124.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11021-
dc.description.abstractBeing popular as spices, garlic was used as a treatment agent since ancient times. Its popularity was caused by a wide range of diseases and disorders it could treat. Methanol extracts and methanol extracts after hydrolysis were analyzed by HPLC GC/MS technique. As a result of the research, eight compounds such as luteolin-7-glucoside, luteolin, apifenin-7-glucoside, hyperoside, rutin, caffeic acid, chlorogenic acid and rosmarinic acid were detected in the tested solutions. Luteolin and apigenin–7-glucoside were the only two compounds identified in the studied extract after hydrolysis.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.subjectgarlicen_US
dc.subjectextractsen_US
dc.subjectluteolin-7-glucosideen_US
dc.subjectapigenin-7-glucosideen_US
dc.subjectrutinen_US
dc.subjectcaffeic aciden_US
dc.subjectchlorogenic aciden_US
dc.subjectHPLC GC/MSen_US
dc.titleThe determination of phenolic compounds in garlic extracts by HPLC GC/MS techniqueen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
DPC-2016-8-9-118-124.pdf159,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.