Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11021
Назва: | The determination of phenolic compounds in garlic extracts by HPLC GC/MS technique |
Автори: | Fedosov, A. I. Kyslychenko, A. A. Gudzenko, A. V. Semenchenko, O. M. Kyslychenko, V. S. |
Теми: | garlic;extracts;luteolin-7-glucoside;apigenin-7-glucoside;rutin;caffeic acid;chlorogenic acid;HPLC GC/MS |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | The determination of phenolic compounds in garlic extracts by HPLC GC/MS technique / A. I. Fedosov, A. A. Kyslychenko, A. V. Gudzenko, O. M. Semenchenko // Der Pharma Chemica. - 2016. - № 8(9). - P. 118-124. |
Короткий огляд (реферат): | Being popular as spices, garlic was used as a treatment agent since ancient times. Its popularity was caused by a wide range of diseases and disorders it could treat. Methanol extracts and methanol extracts after hydrolysis were analyzed by HPLC GC/MS technique. As a result of the research, eight compounds such as luteolin-7-glucoside, luteolin, apifenin-7-glucoside, hyperoside, rutin, caffeic acid, chlorogenic acid and rosmarinic acid were detected in the tested solutions. Luteolin and apigenin–7-glucoside were the only two compounds identified in the studied extract after hydrolysis. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11021 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
DPC-2016-8-9-118-124.pdf | 159,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.